Vilkår og betingelser for medlemskab

Vilkår & Betingelser for medlemskab

Det er vigtigt, at du giver dig tid til at læse DinFamilie vilkår og betingelser grundigt igennem, inden du siger ja og tilmelder dig. Du skal jo vide, hvad du siger ja til.

Det er Din Familiejurist ApS (CVR. 40165509), Center Boulevard 5, 2300 Copenhagen S, der står bag DinFamilie. Henvendelser vedr. DinFamilie kan rettes til Kundeservice på tlf. nr. 7030 5570 eller e-mail: kontakt@dinfamiliejurist.dk.

DinFamilie er et fordelsprogram, der giver fordele, når du tilmelder dig på Dinfamiliejurist.dk.
Vi tilbyder assistance med opdatering af dine dokumenter og informerer dig, når du bør overveje at få oprettet nye. Desuden sørger vi for, med det samme og helt automatisk, at tilsende dine dokumenter til de rette personer, i tilfælde af at du skulle gå bort.

Det betyder i at du kan være helt tryg ved at både du og dine pårørende er i sikre hænder, i tilfælde af at der sker større ændringer i dit liv.

Betingelser for at blive medlem af DinFamilie

Du skal være fyldt 18 år for at være medlem af DinFamilie. For at blive medlem er det obligatorisk, at du oplyser dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer. Dit medlemskab er personligt og må ikke benyttes af andre personer end dig selv.

Hvis vi bliver opmærksomme på, at en person under 18 år er medlem af DinFamilie, eller en anden person benytter din profil, er vi berettiget til, at fjerne dig som medlem.

Medlemsfordele

Som medlem af DinFamilie vil du have et fordelsprogram du kan nyde godt af, så længe du er medlem hos os. Fordelsprogrammet består i dag af tre eksklusive fordele, men vil løbende blive opdateret, så du altid har de bedste og mest relevante løsninger tilgængelige. Læs mere om de tre fordele nedenfor:

Opbevaring af dokumenter

Som medlem af DinFamilie, vil alle dine dokumenter, der er købt, blive gemt i vores arkiv, under dit medlemskab. Dette gør, at du ikke skal tænke på at gemme dokumenterne de rigtige steder, så de igen kan findes frem den dag, de skal bruges. Vi sikrer at dine dokumenter bliver gemt og opbevaret hos os, og det bliver gemt forsvarligt og kun fortrolige medarbejdere har adgang til dine data. Såfremt du får brug for dine dokumenter, kan du altid finde dem ved at kontakte vores kundeservice på kontaktinformationer ovenfor.

Fremsendelse af dokumenter til pårørende

Der kommer desværre en dag, hvor dine dokumenter skal bruges, og i det tilfælde vil vi altid sørge for, at dine dokumenter bliver delt med dine pårørende, så du ikke på forhånd er nødsaget til at dele dokumenterne med dem. Vi sørger nemlig for, at dine dokumenter bliver sendt til dine udvalgte pårørende, og sparer dem dermed tid, i en svær situation.

Ajourføring af dine oplysninger

Der sker løbende ændringer i dit liv hvilket kræver, at vi skal opdatere en masse oplysninger en del forskellige steder. Det samme gælder for dine dokumenter. Det kan ske ved, at man bliver gift og i den forbindelse skifter efternavn, vælger at blive skilt, får flere børn eller børnebørn, køber bolig eller opretter virksomhed. Hos Din Familiejurist ønsker vi at gøre hverdagen nemmere for dig. Derfor har vi i vores medlemskab, også fordelen af at kunne ajourføre dine oplysninger, når der sker større ændringer i dit liv – Dette gør vi ved at matche dine oplysninger mod CPR-registeret, hvilket gør, at vi altid har de korrekte informationer omkring dig. Derudover vil vi ajourføre dine oplysninger mod boligregistre og andre relevante registre, hvor vi ser det nødvendigt for, at kunne give dig den bedste oplevelse i forbindelse med dit medlemskab.
Dette betyder at du slipper for at skulle bekymre dig om at finde ud af hvornår du skal opdatere hvilket dokumenter – Vi skal nok sige til!

Gode tips og tilbud

Når du tilmelder dig DinFamilie, giver du samtidig samtykke til, at vi og vores samarbejdspartnere må kontakte dig med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner, spørgeskemaer, events m.m., der passer til dig og dit løbende behov. Det kunne eksempelvis være hvis du som medlem kan få rabat på et juridisk dokument fra en af vores samarbejdspartnere eller at du har vundet en gratis servicepakke igennem dit medlemskab.

Datasikkerhed er vigtigt for os. Så når vi sender dig e-mails fra DinFamilie, sender vi dem altid fra en e-mailadresse der ender med enten @dinfamiliejurist.dk eller @testamentedanmark.dk. Hvis du er i tvivl, om en e-mail du modtager er fra os, kan du tjekke, om den er sendt fra vores e-mailadresse eller kontakte kontakt@dinfamiliejurist.dk eller 70305570.

Det er mest normalt, at vi sender dig e-mails, men vi kan også sende dig sms og bruge kommunikationsapps (f.eks. Messenger) eller sociale medier (f.eks. Facebook), hvis du har givet samtykke til dette.

Binding og opsigelse af medlemskab

Der er ingen binding, når du vælger at blive medlem hos DinFamilie, og du kan derfor til enhver tid opsige dit medlemskab, hvis du ikke længere ønsker at benytte dig af vores fordelsprogram. Du kan opsige dit medlemskab ved at skrive til e-mailadressen afmeld@dinfamiliejurist.dk. Der kan gå op til 10 hverdage, før dit medlemskab, bliver slettet, men vi bestræber os på, at slette det hurtigst muligt. Du vil modtage en besked via e-mail, der bekræfter opsigelsen af dit DinFamilie medlemskab.

Håndtering af databeskyttelse (GDPR)

Det er Din Familiejurist ApS, der er dataansvarlig for dine personoplysninger. Når du tilmelder dig DinFamilie, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger til håndtering af dit medlemskab herunder til profilering til brug for målrettet markedsføring.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

– De oplysninger du giver, når du tilmelder dig DinFamilie, og når du opdaterer din profil (navn, adresse, e-mail, telefonnummer, antal børn og deres alder samt boligtype),

– Oplysninger om dine køb hos Din Familiejurist, hvis du samtidig anvender dit medlemskab,

– Oplysning om dit medlemsnummer,

– Oplysninger om, hvilke nyhedsmails du åbner og klikker i,

– Oplysning om, hvilke sider du besøger på Dinfamiliejurist.dk, og hvilke produkter du klikker på og lægger i kurv. Når du færdes på Dinfamiliejurist.dk gælder Din Familiejurists Persondatapolitik,

– Svar på spørgsmål fra os og dialog du har med os om dine køb eller dit medlemskab, og

– Oplysninger om vores konkurrencer, som du deltager i.

Vi videregiver dine informationer til tredjepart, hvor det er relevant i forhold til dit medlemskab eller hvor vi er forpligtet til det ifølge loven.

Formålet med vores behandling af dine oplysninger er at udøve målrettet markedsføring af vores services. Vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til dette formål er dit samtykke til medlemskab af DinFamilie, jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a. Du har altid mulighed for, at tilbagekalde dit samtykke, ved at opsige dit medlemskab.

Dine oplysninger behandles på følgende måde:

Vi bruger dine oplysninger til profilering for, at få viden om dine produktpræferencer, så vi kan målrette vores markedsføring og kommunikation med dig og dermed sikre, at du får relevante tilbud, der matcher dig og dine interesser.

Har du deltaget i en af vores konkurrencer, bruger vi desuden de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din deltagelse for at kunne give dig din gevinst, hvis du vinder.

I forbindelse med henvendelser fra dig, f.eks. vedrørende dine køb eller dit medlemskab, vil dine oplysninger blive brugt til at besvare din henvendelse.

I tilfælde af konkret mistanke om misbrug af DinFamilie medlemskabet, kan dine oplysninger desuden blive brugt i forbindelse med undersøgelser af eventuelle uregelmæssigheder. Formålet med denne behandling er at beskytte Din Familiejurists aktiver, og vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til dette formål er vores berettigede interesse i at forebygge og afsløre uregelmæssigheder, som kan medføre tab for os og Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 litra f.

Dine oplysninger bliver kun brugt til ovennævnte formål. Vi deler ikke dine oplysninger med vores Partnere, hvor det ikke er relevant, medmindre du beder os om det, f.eks. i forbindelse med sagsbehandling. Din data vil dog blive delt med CPR. registeret for ajourføring af dine oplysninger, samt de andre registre der anses for strengt nødvendige for, at kunne drive dit medlemskab på et effektivt niveau.

Du kan altid få at vide hvem vi deler din data med, ved at bede om indsigt i dine oplysninger; se nedenfor.

 

 

 

Dine rettigheder

Sletning af persondata i DinFamilie

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data. Det betyder, at hvis du ikke har brugt dit DinFamilie medlemskab i 20 år, forbeholder vi os ret til at slette dit medlemskab, herunder din profil.

Du vil på forhånd pr. e-mail blive orienteret om vores hensigt om at deaktivere dit medlemskab, og du vil få mulighed for at svare, hvis du ikke ønsker, at vi skal slette din data.

Indsigt

Som medlem af DinFamilie kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.

Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.

Berigtigelse af din data

Hvis dine kundedata ændres, f.eks. dit navn, e-mail eller telefon nummer, har du en forpligtelse til at orientere Din Familiejurist om dette. Du kan til enhver tid opdatere dine kundedata ved at logge dig ind på din profil eller kontakte os på kontakt@dinfamiliejurist.dk eller 70305570. Hvis oplysningerne om dine pårørende ændre sig, er du forpligtet til, at informere os.

Ønske om at blive slettet

Du kan også̊ bede Din Familiejurist om, at opsige dit medlemskab, hvis du ikke længere ønsker at være medlem. Dette kan du gøre på din profil, eller du kan bruge kontaktformularen under ”Kontakt os” fanen. Du kan også kontakte os på kontakt@dinfamiliejurist.dk eller 70305570.

Du skal være opmærksom på, at ved ophør af dit medlemskab, bliver alle de indsamlede oplysninger om dig slettet.

Begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde mulighed for at få begrænset din behandling af dine oplysninger. Det kan eksempelvis være, hvis du mener, at vi har forkerte oplysninger om dig, og skal stoppe behandlingen af disse, men at vi i en periode er nødsaget til, at beholde dem ift. vores dokumentationskrav. Det kan også være i tilfælde af, at dine oplysninger skal bruges til et retskrav, men ikke skal behandles i andre henseender.

Ret til indsigelse ved direkte markedsføring

Hvis Din Familiejurist markedsfører direkte til dig, har du ret til, at gøre indsigelse mod en sådan behandling. Ved direkte markedsføring, menes der en markedsføring som direkte er rettet mod dig som enkeltperson, og som kun du vil modtage. Hvis du gør indsigelse mod ovenstående behandling i forhold til direkte markedsføring, stopper vi på indsigelsestidspunktet al markedsføring, der er direkte rettet til dig som enkeltperson.

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger ved din medlemsprofil, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på e-mail adressen kontakt@dinfamiliejurist.dk, eller du kan kontakte os på vores telefon 70305570.

Klage til tilsynsmyndighed

Du har også mulighed for at klage over Din Familiejurists behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til det danske Datatilsyn.

Ændringer af medlemskabet

Din Familiejurist ApS forbeholder sig ret til at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe DinFamilie programmet med 1 måneds varsel. Alle dine dokumenter vil blive sendt til din mail, og de andre services vil derfra bortfalde. Hvis der sker væsentlige ændringer med fordelsprogrammet, vil Din Familiejurist ApS orientere dig om det i en mail. Din Familiejurist ApS betragter ændringerne som godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge dit DinFamilie medlemskab efter du har modtaget mailen. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, må du melde dig ud af DinFamilie.

Misbrug af medlemskabet kan medføre permanent ekskludering af DinFamilie. Eksempler på misbrug kan være snyd med medlemskabet eller uacceptabel opførsel over for Din Familiejurists ansatte.

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden Hvis du klikker på knappen ’Accepter’, godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen ’Afvis,’ sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.  Læs mere om cookies her