Bliv medlem hos Din Familiejurist

Vi passer på dig hele livet

Uanset hvor du er i livet, kan du få brug for juridisk assistance. 

Hos Din Familiejurist tilbyder vi dig som kunde, kvit og frit, et livslangt medlemskab og vi står til rådighed for dig, når der sker større ændringer i din hverdag.

Bliver du skilt, får børn eller bliver alvorligt syg, så har du altid den rette rådgivning lige ved hånden – Så står du aldrig alene!

Ved hjælp af et samarbejde med det danske CPR-register, kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt, hvis du skifter civilstatus, får børn eller der sker andre større ændringer i dit liv, som kan resultere i, at du har brug for juridisk rådgivning. 

forside
pasted image 0 (1)

Når du går bort, får dine nærmeste automatisk adgang til dine dokumenter og du lader dem dermed undgå bøvlede processer og lange ventetider

pasted image 0 (2)

Ved større ændringer i dit liv, bliver du automatisk informeret omkring hvilke ændringer og tilføjelser du bør overeveje, for at sikre dig bedst muligt

unnamed

Du får et personligt login med adgang til alle dine juridiske dokumenter, nem adgang til hjælp og du kan sågar oprette en sidste hilsen til dine pårørende.

pasted image 0 (1)

Du har nem adgang til rådgivning og juridisk assistance og vi kan hurtigt og effektivt sætte os ind i din situation – essentielt har du en jurist i lommen.

Tryghed - Uanset din situation

a973411fa24837afc1fccc3d0ad24562_membershippagemarried

Du bliver gift

Trods at kærligheden lige nu kan føles større end nogensinde, så ender næsten halvdelen af alle ægteskaber desværre i skilsmisse - og hvad sker der så? Og hvad sker der hvis en af jer går bort eller bliver alvorligt syg? Kan I tage beslutninger på hinandens vegne, når den ene part er ude af stand til det? Har I sikret hinanden bedst muligt økonomisk?

Sørg for at skabe trygge rammer for jeres ægteskab, så når dagen kommer, hvor tingene ikke længere ser ud som de gør i dag, så har I sikret jer selv og hinanden, bedst muligt.

Du får børn

Alle ved at det at få børn indebærer en masse ansvar. Der er dog mange som, midt i alt virvarret, glemmer at der også er en hel masse ting som ændrer sig rent juridisk.

Hvem skal tage sig af dine børn hvis du bliver alvorligt syg eller værre? Har disse personer økonomisk overskud nok til dække disse ekstra udgifter, eller skal jeres testamente tage højde for dette? Hvordan skal arven ellers fordeles? Er du en del af en sammenbragt familie og i så fald, hvordan fungerer det så?

a20b1025973eb2becb75dbc3a046d56f_membershippagenewborn
Couple,Looking,On,House

Du køber hus

Når du køber et hus, er der pludselig tusinde ting du skal tage stilling og derfor også mange ting der kan blive forglemt.

Hvad skal der ske med huset, hvis I går fra hinanden? Kan du få lov at blive boende hvis din partner går bort? Hvad sker der hvis I bliver uenige om et salg af huset? Hvad sker der hvis den ene vil blive boende og den anden vil sælge?

Sørg for at få besvaret alle de relevante spørgsmål, så I kan være trygge omkring jeres nye hus, uanset hvad fremtiden måtte byde på.

Du starter virksomhed

Hvis du ejer, eller har ejerskab i, en virksomhed, så ved du helt sikkert allerede at der er mange ting, som der skal være styr på, udover at drive virksomheden.

Hvem skal overtage dit ejerskab af virksomheden, hvis du går bort? Er det din kone eller dine børn - eller har du en forretningspartner, som skal overtage? Hvad sker der hvis du bliver alvorligt syg og der skal tages beslutninger på dine vegne? Og er der overhovedet nogen der kan dét, eller står alt bare stille indtil du kommer tilbage?

members-page-business2
dTfhWkV.jpg

Du bliver alvorligt syg

Det kan ske at du eller din partner bliver alvorligt syg og at en af jer ikke længere er i stand til at varetage sine egne interesser.

Hvordan ønsker I at det skal foregå? Skal dine regninger bare gå ubetalt hen, mens du ikke selv kan betale dem, eller vil du på forhånd give en betroet pårørende muligheden for nemt at hjælpe dig i denne periode?

Skal der være en værge fra staten som forsøger at varetage dine interesser bedst muligt eller ønsker du selv at have valgt en du stoler på og som kender og vil efterleve dine ønsker?

Jeres veje skilles

Brud mellem partnere rejser en helt masse spørgsmål og der er pludseligt en række ting som I enten sammen eller hver for sig, skal tage stilling til.

Hvem har beboelses ret? Hvordan ønsker I at forældremyndigheden fordeles? Kan jeres juridiske dokumenter klare sig med en tilretning eller skal der i nogen tilfælde oprettes helt nye?

Beslutningerne I tager sammen nu, kan være forskellen mellem en lang, smertefuld process og en glidende overgang hvor I kan bibeholde den gode relation.

Cracked,Gold,Wedding,Ring,--,Divorce,Or,Infidelity,Concept
gO6VpGI.jpg

Boet skal gøres op

Efter et dødsfald, skal boet som oftest gøres op. Dette foregår i samarbejde med skifteretten og kan være en langsommelig og frustrerende process, hvis ikke du har taget din forholdsregler.

Hvordan ønsker du at dine nærmeste pårørende skal være stillet i denne situation? Ønsker du at give dem nogle retningslinjer, som kan gøre det hele nemmere eller er det fint at de står på bar bund og så håber vi, at de selv finder ud af det hele uden for mange stridigheder?

Brug for rådgivning?

    Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op