fbpx

PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK


Hvorfor Cookies
Ved besøge på vores hjemmeside (www.dinfamiliejurist.dk) indsamles der oplysninger om dig, som
benyttes til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på
siden. Såfremt du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade
videre brug af websitet.


Hvad er Cookies
Hjemmesiden benytter ”cookies”, der er en tekstfil, som lagres på din computer, mobil eller
tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og måske vise dig
målrettede annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Der er en risiko for at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang
til. Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i vekslende omfang kan omfatte:
Facebook
Facebook Inc. (“Facebook”), som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af
oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.
En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.facebook.com/about/privacyshield.
Facebooks pixel indsamler tre typer data, når den indlæses:
HTTP-headere – Alt det, der står i HTTP-headere. HTTP-headere er en standardwebprotokol, der
som standard sendes mellem en browseranmodning og en server på internettet. HTTP-headere
indeholder IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og
brugeragent.
Pixelspecifikke data – Det omfatter pixel-id og Facebook-cookien.
Valgfrie værdier – Det er muligt at sende yderligere oplysninger om besøg via brugerdefinerede
datahændelser. Eksempler på brugerdefinerede datahændelser er henvendelser, sidetype med
flere. Læs mere om brugerdefinerede datahændelser her.
Disse data sendes med henblik på forbedring af hjemmesidens indhold, at vise dig relevante annoncer samt måling og analyse af interaktion med annoncer og hjemmesiden.
Google Analytics
Google Analytics v/Google Inc, som er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.
En kopi af certificeringen kan findes
her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAILæs mere om hvilken type data Google Analytics opsamler, samt hvad de pågældende data bruges
til i afsnittet “Personoplysninger”. Data opbevares maksimalt i 26 måneder.
Google Ad Services (Google AdWords m.fl.)
De oplysninger som sendes til Google Analytics vil i begrænset omfang også kunne importeres til Google AdWords. Disse oplysninger vil både omhandle din færden og brug af hjemmesiden med henblik på at måle effekten af annoncering samt til brug i remarketinglister. Læs mere her:
https://privacy.google.com/businesses/processorterms/


Privatlivspolitik
Det er vigtigt for os, at dine Persondata opbevares sikkert og fortroligt. Vi har procedurer for
indsamling, opbevaring, sletning, opdatering og videregivelse af Persondata for at hindre
uautoriseret adgang til dine Persondata og for at opfylde gældende lovgivning.
Benytter du vores tjenester eller handler hos os, kan du direkte eller indirekte overgive oplysninger om dig selv på en række forskellige måder, såsom:
Kontaktoplysninger – Navn, adresse, E-mail-adresse, Mobiltelefonnummer, Fakturering og fragtadresse mv.
Personligt identifikationsnummer – CPR-nummer. Betalingsoplysninger – faktureringsoplysninger og bankkontonummer.Når du er kunde hos DinFamilieJurist ApS, køber juridiske dokumenter eller ydelser, accepterer du
vores handelsbetingelser. I denne forbindelse vil dine personlige oplysninger blive gemt og bruges
til at levere vores jurdiske dokumenter og fakturere for vores ydelser. Ved accept af vores handelsbetingelser benytter vi dine oplysninger til:
• Gennemførsel af dit køb af juridiske dokumenter og ydelser og, såfremt det er nødvendigt,
verificere din identitet.
• Giv kundesupport og information om produkter og ydelser, du anmoder om
• Levering af juridiske dokumenter og ydelser
• Eventuel garanti, service og klage spørgsmål
Ved accept af samtykke fra din side af, har vi lov til benytte dine perosnlige oplysninger til:
• Ved accept af samtykke, accepterer jeg, at DinFamilieJurist ApS må kontakte mig via e-mail,
telefon, SMS, MMS, brev med rådgivning, nyheder og tilbud om juridiske dokumenter, samt at de
registrerer de af mine kontaktoplysninger, som er nødvendige herfor.
• Cookies gemmer dine webindstillinger for at skabe en bedre brugeroplevelse og målrette
relevante markedsforretninger til dig
• Inviter dig til at deltage i kundeundersøgelser / forretningsudviklingsinitiativerDinFamilieJurist ApS vil også indsamle og behandle personlige data for at overholde gældende lovgivning som f.eks. regnskabslovgivning, skattelovgivning mv.
DinFamilieJurist ApS kan også benytte dine oplysninger til at kommunikere med dig via e-mail,
telefon og anden elektronisk kontakt. Hvis du ikke ønsker at modtage målrettede meddelelser fra
os, kan du afmelde dette ved at sende en e-mail til kontakt@dinfamiliejurist.dk
Bemærk venligst, at en ændring ikke altid sker med det samme. Vi imødekommer din anmodning så
hurtigt som praktisk muligt og stræber efter at lave ændringer seneste 30 dage efter modtagelsen
af din anmodning.
For at benytte vores ydelser og levere dine juridiske dokumenter til dig, kan vi overføre til eller dele
dine oplysninger med udvalgte tredjeparts virksomheder.
For at kunne levere den ydelse som vi har entreret med dig om og til andre formål, der er beskrevet i nærværende privatlivspolitik kan DinFamilieJurist ApS dele dine personlige oplysninger med
samarbejdspartner, leverandører eller underleverandører.For at håndtere dine indbetalinger kan dine data deles med finansielle partnere.
Grundet juridiske krav eller med din godkendelse kan DinFamilieJurist ApS dele dine oplysninger med myndigheder som Told, Skat, Politi eller andre myndigheder.DinFamilieJurist ApS tilstræber at beskytte dine personlige oplysninger og bibeholde passende
tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre uhensigtsmæssige eller ufrivillige
gengivelser, adgangsret, tab, ændring eller skade af personlige oplysninger.
Udelukkende DinFamilieJurist ApS eller vores leverandører og samarbejdspartner, der har brug for
adgang til dine personlige oplysninger til en bestemt opgave, får adgang til dine personlige oplysninger.
Vi videresælger ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter, og vil i stor udstrækning håndtere
dine personoplysninger inden for EU på egne servere eller ved underleverandørers server.DinFamilieJurist ApS opbevarer udelukkende dine personlige oplysninger i det omfang det er
nødvendigt for, at opfylde de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Når vi opbevarer dine
data til andre formål f.eks. at opfylde kravene til f.eks. regnskabsloven, gemmer vi dine data kun så
længe det er nødvendigt og / eller påkrævet ved lov for de respektive formål. Vi vil udføre
regelmæssige påmindelser og fjerne personlige oplysninger, hvis de ikke længere er nødvendige. Hvilke rettigheder har du?
Du kan indsende en skriftlig anmodning om en kopi af de oplysninger, vi har opbevaret på dig, og
verificere de oplysninger, vi har opbevaret på dig. Kopien koster ikke noget, og vi bestræber os på at
give dig en tilbagemelding inden for 30 dage.
Du har krav på at få korrigeret forkerte eller ufuldstændige oplysninger om dig selv.
Såfremt du ikke længere vil have DinFamilieJurist ApS til at opbevare dine data, har du krav på at få dine data slettet, forudsat at de ikke længere er nødvendige til det formål de blev indsamlet til. Der kan imidlertid være lovlige forpligtelser som f.eks. regnskabsregler, der forhindrer DinFamilieJurist ApS i at slette dele af dine data med det samme. I så fald opbevarer vi kun de data, som vi ved lov skal beholde. Hvis behandlingen er baseret på samtykke, og dette er tilbagekaldt, bliver dine data
slettet.
Du har krav på at kræve, at data begrænses, hvis et af følgende gælder:
• Hvis du nægter at dine personlige oplysninger er korrekte
• Behandlingen er ulovlig
• Vi har ikke længere brug for oplysningerne, men du har brug for dem til at bestemme, kræve eller
forsvare et juridisk krav.
Du har krav på at få de personlige oplysninger, du har overdraget os eller opsamlet automatisk
sendt til dig selv eller til en anden registeransvarlig. Såfremt dette ikke påvirker tredjemands
rettigheder negativt.
Du kan til enhver tid inddrage ethvert samtykke, du gav til DinFamilieJurist ApS
Du har krav på at træffe beslutninger om egne data der udelukkende baseret på automatiseret
indsamling, herunder profilering, som kan have juridiske konsekvenser eller tilsvarende gene for
dig.


Dette gælder dog ikke:
• Hvis det er nødvendigt for indgåelse eller udførelse af en aftale med dig,
• hvis tilladt efter gældende lovgivning
Den persondataansvarlige er
DinFamilieJurist ApS
Herstedvang 8
2620 Albertslund
CVR. 40165509
Har du spørgsmål vedrørende håndtering af dine personlige oplysninger, kan du sende os en e-mail
på kontakt@dinfamiliejurist.dk eller ringe på tlf. 70 30 52 80.


Tilsynsmyndighed
Datatilsynet er den tilsynsmyndighed, der fører tilsyn med, at de personer, der håndterer
personoplysninger, overholder databeskyttelsesforordningen. Hvis du mener, at DinFamilieJurist
ApS behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesforordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

DinFamilieJurist ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere denne politik. Oprettet 11-02-2019

Brug for rådgivning?

Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op