fbpx

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagtsordningen er privatretlig og et alternativ til almindelige fuldmagter og offentligt fastsatte værgemål. 

Ved at oprette en fremtidsfuldmagt kan du selv vælge, hvem der skal repræsentere dig, hvis du på et tidspunkt ikke længere selv har evne til at varetage dine økonomiske og/eller personlige forhold som følge af sygdom, svækket mental funktion eller lignende. Uden en fremtidsfuldmagt kan du især som selvstændig erhvervsdrivende stille din virksomhed i en meget uheldig situation, såfremt du er syg og ikke har evnen til at varetage virksomhedens drift. 

Uden en fremtidsfuldmagt kan dine nærmeste ikke tage beslutninger på dine vegne i virksomhedens drift uden, at de først skal søge om at få dig umyndiggjort, og dernæst indtræde som værge for dig. 
Umyndiggørelse er ikke uden besvær og kan vise sig, at være for sent. Ydermere har dine nærmeste brug for ro til at fokusere på, at du bliver rask, og ikke skulle bekymre sig om, at din virksomhed er ved at gå konkurs, fordi der ikke er nogen til at tage beslutninger. 
Du risikerer, at miste hele dit livsværk i den periode du ligger syg og er ude af stand til at varetage dine forpligtigelser over for din virksomhed. 

Så længe du som fuldmagtsgiver selv er i stand til at varetage dine forhold, ligger fremtidsfuldmagten passiv i Fremtidsfuldmagtsregistret.
 
Når fremtidsfuldmagten er sat i kraft, er det fremtidsfuldmægtigen, der repræsenterer dig som fuldmagtsgiver på de områder, som fuldmagten omfatter.

Få en gratis risikovurdering på 1 minut og find ud af hvordan din familie står i dag - Det er godt givet ud.

Få en risikovurdering på 1 min

Testamenter

Testamente

Ægtepagt

Gældsbrev

Gavebrev

Forhåndssamtykke

Børnetestamente

Arveafkald

Dødsbo

Kontakt os og få hjælp allerede i dag