Testamente

Hvad enten du er gift, ugift samlever eller alene, og uanset om du har børn, særbørn eller ingen børn, gavner det alle at oprette et testamente.

Læs mere

Ægtepagt

Ved en skilsmisse eller dødsfald giver I jeres formue væk. Få sindsro ved at oprette en ægtepagt som indeholder netop jeres ønsker for formuefordelingen ved skilsmisse eller dødsfald.

Læs mere

Fremtidsfuldmagt

Hvad sker der, hvis du bliver syg og du ikke er i stand til at træffe beslutninger for dig selv? Få sindsro og opret en fremtidsfuldmagt, så kan du selv bestemme, hvem der skal kunne træffe beslutninger på dine vegne, når uheldet er ude.

Læs mere

Børnetestamente

Vores juridiske rådgiver afdækker netop dine behov og ønsker i tilfælde af skilsmisse, død og sygdom. Dine oplysninger opbevares sikkert iht. persondataloven

Læs mere

Forhåndssamtykke til uskiftet bo

Uskiftet bo har den praktiske betydning, at den længstlevende ægtefælle f.eks. bliver boende i fælleshjemmet og udskyder fordelingen af arven til afdødes arvinger.

Læs mere

Samejeoverenskomst

Ugifte samlevende som har købt ejendom sammen og går fra hinanden, står dårligt uden en samejekontrakt. Med en samejekontrakt foreligger en juridisk aftale, der håndterer uenighederne.

Læs mere

Brug for rådgivning?

    Udfyld kontaktformularen og bliv ringet op